rekentafels oefenen         

Zoeken naar rekentafels oefenen

Tafels oefenen.
Klik op de stopwatch en maak 20 sommen zo snel als je kunt! Gewone sommen Stipsommen. Gewone sommen Stipsommen. Dat heb je goed gedaan, je tijd is Type je naam en woonplaats in en klik op ok" om in de highscore te komen.
gratis boekhouden excel
Tafeltjes leren Tafeltjes leren.
nette heren horloges
Rekenen tafelspelletjes Spelletjesplein.nl.
Klik 2 keer op het laatste getal. Kies eerst de tafels die je wilt oefenen en sleep dan het stukje naar de juiste uitkomst. Einstein Antwoordenzoeker x. Markeer de antwoorden van de sommen. Kies eerst de tafels die je wilt oefenen.
kralen kroonluchter
Tafels oefenen Digipuzzle.net.
Rekenen tot 10. Rekenen tot 20. Tafels oefenen met dieren puzzels. Reken Grand Prix Tafels multiplayer. Tafels oefenen in de schiettent. Tafels oefenen in het Tafel-doolhof. Tafels oefenen met Lijnpuzzels. Tafels oefenen met Dino puzzels. Deelsommen oefenen met dieren puzzels.
Tafels oefenen niet te missen tips, de leukste spelletjes PDF.
Waarbij de jongste t allemaal makkelijker oppikt en ook leuker vindt om te oefenen, en de oudste t wat meer nodig heeft. t is alleen een uitdaging om die aan t oefenen te krijgen. We gaan een poging wagen met deze opties!
Tafels oefenen groep 4, 5, 6 en spelletjes Tafeldiploma.nl.
De rekenopdrachten zijn simpel en overzichtelijk zodat je direct kan beginnen met het oefenen van de tafels. Kies onderstaand één van de tafels uit die je wil oefenen, laat zien wat je kan bij de tempotoets of print mooie werkbladen uit.
Tafels oefenen.
TafelsOefenen.nl Tafels Oefenen.
Zoals de naam al zegt kun je hier de tafels oefenen en het maakt niet uit of je in groep 4 of in groep 5 zit, we hebben tafels voor alle niveaus. De oefeningen die op onze site staan worden aangeboden in de vorm van spelletjes, dit is natuurlijk heel leuk en je leert er ook nog eens heel erg goed van rekenen.

Contacteer ons